Lontoon jälkipeli

Banksy, originally uploaded by Lukree.

Model shooting, originally uploaded by Lukree.

Meeting, originally uploaded by Lukree.

DSC 4080, originally uploaded by Lukree.

Niin se aika vierähtää enkä ole vaivautunut mitään rustaamaan ikuisuuksiin. Lontoon matkan aikana oli mielessä vähän parempikin reportaasi, mutta mitäpä siitä enää muistaisi.

Hauskaa oli. Tuulin kanssa pääosin pyörittiin päivät ja Hannakin ehti aina välillä galleriajärjestelyiltään meidän matkaan. Näin myös tuttuja: Hemboa joka opiskelee Southamptonissa ja Tiinaa sekä Mikeä jotka asustelevat Lontoossa.

Sää oli juuri sellainen kuin Lontoossa pitääkin, koko ajan usvaista ja koleaa, välillä vähän tiputti vettä. Viimeisenä päivänä taisi hivenen paistaa aurinko.

Hämmästyttävää. Millainen kansa asentaa jokaiseen kylpyhuoneeseen kokolattiamaton? Voiko siitä päätellä että kansa kaipaa ikävyyksiä, ainakin näin alkuun homevaurioiden muodossa? Ihmetystä herätti myös: suihkun ainainen kylmä vesi, yksinkertaiset ikkunat, hanat näppärästi eri puolilla lavuaaria, kettu lähiössä, varoituskylttien määrä sekä ihmisten kohteliaisuus.

Kenties siellä vielä joskus tahtoo käydä.