Kesän kissamaiset kuvat

DSC_8750

DSC_7891

DSC_7876

DSC_7864

En lainkaan ajatellut kissoja nimetessäni että pääsisin Googlen hakutulosten ensimmäisten joukkoon. “Fränti ja Vahanen” komeilee tällä hetkellä kakkosena! “Oikeiden” Fräntin ja Vahasen faneille joudun ikävä kyllä tuottamaan pettymyksen – täällä on kuvia ainoastaan Fränti ja Vahanen nimisistä kissoista… No, kyllä näissäkin riittää katseltavaa. Yllä muutama kesän onnistunein otos.

Ylimmässä kuvassa kaverini kissa Naukki on meillä hoidossa. Kaikki kynsille mukava aineisto piti peittää kankailla, sillä Naukki pitää sohvakalustoista. Oli varmastikin kesän rauhallisin viikko, sillä kissat eivät oikein tulleet toimeen keskenään ja viikko meni oikeastaan yhden helpon kaavan mukaan: Naukki makaa sohvalla ja Fränä sekä Vahis tuijottavat sohvalle herkeämättä parvelta. Alkukesästä omat kissat heräilivät välillä todella aikaisin puuhastelemaan, mutta nyt kun piti vahtia herkeämättä Naukkia, sai ihmisasukkaatkin (lat. Nahkajättiläiset) nukkua rauhassa.

Fränti ja Vahanen voivat oikein hyvin ja varsinkin Fränti syö vähän turhankin innokkaasti. Tai sitten Vahanen vain jumppaa enemmän, sillä Vahis on hieman hoikemmassa kunnossa. Maanantaina aloitetaan lääkekuuri, sillä kissoille tuli jotain ihottumaa, kenties hoitokodista jossa ne olivat pyörämatkamme aikana hoidossa. Toivottavasti kuuri tepsii.