WP päivitetty

WordPress päivitetty onnistuneesti uuteen versioon. Kiinnostaisi nuo uudet postiformaatit, sillä niiden kanssa pitäisi onnistua helposti erityyppisten postien julkaisu mm. Facebookmaiseen tyyliin pelkkä status tai kuva. Täytynee tutustua joskus.

Tyylejäkin säädetty hieman ajanmukaisemmiksi ja stringejä suomennettu pois sekakielestä…

Päivitys tai sen puute

Jos ei päivitä “blogiaan” tämän useammin ei ehkä voi pitää itseään “bloggaajana”. Joka tapauksessa on aika harmi ettei tämän useammin tule raapusteltua. Facebook tuntuu täyttävän kaiken sosiaalisen viestinnän tarpeen ja kaipa se on aika luonnollista sen ollessa media jota kaverit seuraavat.

Joka tapauksessa viime syksyisestä päivityksestä on aika lailla tapahtunyt. Perheeseen on ilmestynyt yksi ylimääräinen tyyppi, pieni, nyt viisikuukautinen Hilma-tyttönen. Mikään ei ole siltikään muuttunut ja kaikki on muuttunut, kuten sanonta menee.

Naistenmies en ole koskaan ollut, mutta nyt kun kotona on neljä naarasta (kaksi tosin kissaa) ja uroksena ainoastaan minä, lienee tuo status lähempänä kuin koskaan!

Evoluutiosta

Olen pitänyt tavoistani kiinni ja yrittänyt kulkea rappukäytävissä ilman valoja. Näin mahdollinen tuleva jälkikasvu perii minulta paremmat pimeänäkö-geenit!

Mike Patton Ruttopuistossa

Ennen loistavaa Faith No Moren keikkaa kävin nauttimassa siiderin Ruttopuiston lehmusten katveessa. Hetken istuttuani huomasin tutun näköisen herran viereisellä penkillä! Muutama salaa napsaistu huono kuva herrasta:

Ruttopuiston Patton

Ruttopuiston Patton 2

Aurinkolasitkin olivat samanlaiset kuin Pattonilla keikan alussa. Herran päällä oli Italian lipulla varustettu paita, viittaisi myös Pattoniin. Mies puhui hyvää englantia naishenkilön kanssa.

Näin jälkeenpäin jäi harmittamaan kun en kehdannut mennä kysymään. Olisihan sitä voinut ainakin nimmarin ruinata…

Lapissa laskemassa

Olipa kiva päästä käymään edes hätäisesti Rukalla laskemassa. Sää sattui olemaan aivan täydellinen! Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja pakkasta sopivat 10 astetta.

Tosin onnistuin saamaan vatsataudin ja 10h matka bussilla ja junalla olikin melkoista tuskaa kun oksetti koko matkan…